Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@19:51:46 GMT

بررسی گزارش مالی مرکز گسترش به روایت یک مستندساز

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۵۲۰۲۷

بررسی گزارش مالی مرکز گسترش به روایت یک مستندساز

بابک بهداد معتقد است: گزارش مالی مرکز گسترش باید از این منظر بررسی شود که اختصاص بودجه به تولید مستند، فقط برای تولید هر فیلمی است یا تولید فیلم‌های تاثیرگذار.

به دنبال شفاف‌سازی‌هایی که در زیرمجموعه‌های سازمان سینمایی صورت گرفته عملکرد مالی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در سال ۹۷ هم منتشر شد که بابک بهداد _مستندساز _ در این باره به ایسنا گفت: من به طور کلی با قضیه موافق هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این مسئله باید نقد و بررسی شود. این نقد و بررسی هم می‌تواند توسط خود مستندسازها و یا صنف کارگردانان و تهیه‌کنندگان سینمای مستند انجام شود.

او افزود: بر اساس این گزارش برخی دوستان مستندساز نسبت به سابقه خود و پروژه‌ای که دارند، بودجه بیشتری از مرکز دریافت کرده‌اند، این موضوع تا زمانی مشکل ندارد که خروجی کار خوب باشد اما زمانی که خروجی آن پروژه خوب نباشد، اختصاص بودجه بیشتر به آن قابل قبول نیست.

این مستندساز اضافه کرد: برای مثال به پروژه‌ای ۴۰۰ میلیون پرداخت شده است اما خروجی آن خوب نبوده و برعکس پروژه‌ای هم بوده که بودجه کمی دریافت کرده اما کار تأثیرگذاری بوده است. من با این مسئله مشکلی ندارم اما باید دید خروجی فیلم‌ها متناسب با بودجه‌هایشان چگونه است. باید این گزارش مالی از این منظر بررسی شود که ما فقط می‌خواهیم یک سری فیلم تولید کنیم یا قصد داریم فیلم‌های تأثیرگذاری تولید شود.

بهداد با بیان اینکه "در حقیقت باید بودجه درست برای تولید فیلم در اختیار فیلم‌ساز خوب قرار گیرد" افزود: چراکه تولید برخی مستندهای خوب یک سال یا بیشتر زمان می‌برد و فیلم‌ساز باید تمام انرژی و پول خود را در این مدت صرف مراحل تولید و مونتاژ مستندش کند و یک بودجه درست می‌تواند در این کار به او کمک کند.

کارگردان مستند "بهارستان؛ خانه ملت" ادامه داد: برای مثال گاهی اوقات در جشنواره حقیقت فیلم‌های تولیدی تلویزیون جایزه‌های اصلی را دریافت می‌کنند. این در حالی‌ست که تلویزیون متولی فیلم‌های جشنواره‌ای و خاص نیست ولی فیلمسازان جدی را که دغدغه مستندسازی دارند، جذب می‌کنند. فکر می‌کنم این مسائل باید در این گزارش بررسی شود و ببینیم که این فیلم‌ها چه اتفاقاتی برایشان می‌افتد.

بهداد در بخش دیگری از صحبت‌هایش به انتظارات خود از رئیس سازمان سینمایی اشاره کرد و توضیح داد: سینمای مستند مشکلات زیادی دارد که باید این مشکلات تا حدی رفع شود. دو انجمن صنفی کارگردانان و تهیه‌کنندگان و مستندسازانی هم به عنوان نمایندگانی از انجمن‌های دیگر جلساتی با آقای انتظامی داشتند و مشکلاتی را که در حوزه تولید و پخش وجود دارد، با ایشان در میان گذاشتند و درخواست حمایت کردند.

او افزود: اما حالا زمان عمل کردن است و باید توجه بیشتری به سینمای مستند شود و برای پخش آن فکر اساسی شود، فقط پخش هنر و تجربه برای فیلم مستند کافی نیست، الان در سینمای مستند فیلم‌هایی داریم که به مراتب خیلی بهتر از سینمای داستانی است که در سینماها پخش می‌شود و حتی در حوزه طنز به لودگی رسیده است اما مستندهایی در حوزه طنز است که به خوبی ساخته شده است.

این مستند ساز در ادامه بیان کرد: آقای انتظامی و دیگر همکارانشان باید موقعیتی را که برای سینمای داستانی وجود دارد، برای سینمای مستند هم فراهم کنند. متأسفانه در حال حاضر تفکر غلطی درباره سینمای مستند وجود دارد مبنی بر اینکه این نوع سینما مخاطب وجود ندارد در صورتیکه اینگونه نیست و اگر امکان پخش برای سینمای مستند فراهم شود قطعاً مخاطب برای آن پیدا می‌شود مانند کشورهای دیگری که سالن‌های سینما برای فیلم مستند دارند و مخاطبانی آن فیلم‌ها را می‌بینند و فروش خوبی هم دارند. همچنین تبلیغات خوب مخاطبین سینمای مستند را پیدا می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مركز گسترش سينماي مستند و تجربي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۲۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال / چرا کسی اجازه ندارد به این طبقات برود؟

چهارشنبه شب علی خطیر با تصمیم هیئت مدیره باشگاه استقلال از سمت خود برکنار شد و حالا دیگر نه‌تن‌ها مدیرعامل آبی‌پوشان محسوب نمی‌شود بلکه اساسا هیچ سمتی در استقلال ندارد.

از طرف دیگر، بلافاصله پس از کنار گذاشته شدن او خبر آمد دو طبقه باشگاه استقلال که مربوط به امور مالی و مدیریتی بوده، قفل شده و کارمندان باشگاه اجازه دسترسی به آن را ندارند. همین مسئله شایعات فراوانی را پیرامون اتفاقات رخ‌داده در باشگاه استقلال بر سر زبان‌ها انداخت، اما پیگیری‌های خبرورزشی چیز دیگری را نشان می‌دهد.

روال اداری

علی خطیر از استقلال رفته، اما با توجه به این‌که فصل تمام نشده و مجمع عمومی و مالی باشگاه انجام نشده است، بسیاری از پرونده‌های مالی تیم هنوز باز هستند و هر کسی که بتواند به اسناد کاغذی یا رمز‌های کامپیوتری باشگاه دسترسی داشته باشد، می‌تواند با حضور در این دو طبقه آنها را ببیند و یا حتی بردارد روی همین اصل تمام اتاق‌ها قفل شده تا بعدا هیچ حرف و حدیثی پیش نیاید. این مسئله به معنای انجام عمل مجرمانه توسط علی خطیر یا سایر مدیران باشگاه استقلال نیست بلکه یک روال عادی اداری در ایران محسوب می‌شود و مالک مجموعه چنین اختیاری را دارد.

بررسی بازرسان

برای بررسی قانونی موضوع سراغ یک کارشناس حقوقی رفتیم. مهدی مهدی‌پور، حقوقدان ورزشی که ازقضا همنام هافبک مصدوم استقلالی‌ها محسوب می‌شود، پیرامون این مسئله گفت: این‌که درب‌های طبقات متعلق به بخش‌های مالی و مدیریتی استقلال یا هر باشگاه دیگری پس از تحولات صورت‌گرفته قفل شود، اصلا به معنای تهمت زدن به مدیران قبلی نیست و در عین حال عنوان مجرمانه هم ندارد بلکه یک روال عادی و اداری تلقی می‌شود. به هر حال استقلال چه در زمانی که زیر نظر وزارت ورزش بود و چه حالا که وسط هلدینگ خلیج فارس اداره می‌شود، یک مجموعه مهم است که اسناد مالی آن مورد بازرسی قرار می‌گیرند بنابراین وقتی تصمیم به قطع همکاری با مدیرعامل گرفته شد، مالک باشگاه این حق را دارد که درب برخی اتاق‌ها را قفل کند تا هیچ‌کس جز افرادی که ذی‌صلاح محسوب می‌شوند به آن اتاق‌ها دسترسی نداشته باشند و نتوانند اسناد موجود در بایگانی یا داخل کامپیوتر‌ها را ملاحظه کنند.

مهدی‌پور که سابقه قضاوت هم دارد ادامه داد: این روال در سایر شرکت‌های دولتی یا حتی خصوصی هم اتفاق می‌افتد و اصلا چیز عجیبی نیست. قطعا بازرسان و ذی‌حساب هلدینگ خلیج فارس خودشان در این اتاق‌ها مستقر شده و اسناد را بررسی می‌کنند تا پس از انجام چنین کاری، همه چیز به حالت عادی بازگردد. دوباره تاکید می‌کنم قفل کردن تعدادی از اتاق‌های باشگاه استقلال و بازگشایی آن فقط بر روی افرادی که از نظر مالک یا سایر نهاد‌های نظارتی دارای صلاحیت هستند، اصلا اتفاقی غیرقانونی نیست و البته در عین حال چنین کاری به منزله مجرم بودن آقای خطیر یا سایر مدیران باشگاه استقلال نیز تلقی نمی‌شود، چون ابتدا باید اسناد بررسی شود و پس از آن باشگاه در مورد این سند‌ها نظر بدهد.َ

منبع: خبر ورزشی

tags # استقلال سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال
  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال / چرا کسی اجازه ندارد به این طبقات برود؟
  • «هفت» از امشب راهی آنتن می‌شود/ بررسی موضوع جنایی
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • تصاویر و مستندات جدید از نیکا شاکرمی به روایت خبرگزاری قوه قضاییه/ هشدار؛ تصاویر ناراحت‌کننده است
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش