Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محسن عرفاتی، سرپرست شبکه قرآن و معارف سیما در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص فعالیت‌های قرآنی در ماه رمضان و نقش رسانه گفت: نقش اصلی در اثرگذاری فعالیت‌های قرآنی با رسانه است. در مسابقات بین المللی قرآن بیش از ۷۰ درصد کسانی که از مسابقات مطلع شدند از سوی رسانه‌ها رادیو و تلویزیون بوده است. یعنی تمام تبلیغات محیطی سی درصد نقش داشته است، ولی صدا و سیما هفتاد درصد را عهده دار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وظیفه ما فرهنگ‌سازی است. وقتی از شبکه قرآن و شبکه‌های مختلف سیما آئین ترتیل خوانی را گسترش دادیم تمام استان‌ها درخواست پخش این مراسمات را داشتند. درواقع این فرهنگ سازی شده است که ما کارهای خوب و محفل‌های خوب ترتیل‌های زیبا را پخش می‌کنیم. این امر به تنهایی باعث الگوسازی و جا افتادن فرهنگ ترتیل در گذر زمان شد. همین امر باعث ترویج و تشویق شهرستانها برای دایر کردن مراسمات ترتیل خوانی می‌شود. باعث الگوسازی شهرستانها و ادامه پیدا کردن یک روند تبلیغی وتشویقی خواهد شد.

سرپرست شبکه قرآن و معارف سیما تصریح کرد: آئین ترتیل خوانی و نشان دادن آنها به شدت به گسترش فرهنگ قرآنی کشور کمک می‌کند. اینکه در امامزاده‌ها و حسینیه‌ها تا چه اندازه افراد دور هم جمع شده و به قرآن خوانی می‌پردازند، بسیار قابل اهمیت است و یا افطاری ساده در مساجد از نکات دیگر این مساله است.

حجت الاسلام عرفاتی با تأکید بر اینکه نشر حداکثری این کار برعهده صداوسیما بوده است، افزود: نشر این موارد بر عهده صداوسیما بوده است و در حال حاضر اکثر مساجد افطاری ساده دارند ما در رسانه به ویژه شبکه قرآن به دنبال فرهنگ سازی و توجه به قرآن و قرآنی شدن جامعه هستیم.

وی با اشاره به کنداکتور برنامه‌های ماه رمضان این شبکه افزود: تمام کنداکتور شبکه قرآن را برای ماه رمضان بهم ریختیم و آن را متناسب با این ماه عزیز چینش کردیم. به عنوان مثال تلاوت‌های درخواستی ساعت یک بامداد پخش می‌شود که ویژه ماه مبارک رمضان است. همچنین برنامه‌های مناجات خوانی را ساعت دوازده شب گذاشته‌ایم و تمام کنداکتور متناسب با فرهنگ قرآنی و ماه مبارک رمضان به ضبط و پخش محافل قرآنی می‌پردازد.

سرپرست شبکه قرآن و معارف سیما اظهارداشت: خروجی برای این بخش بسیار پررنگ بوده است. محفل خوانی‌ها و سخنرانی‌ها و توجه نوجوانان به قرآن برنامه اسرا از جمله نتایج این فعالیت‌ها در طول بهار قرآن است.

عرفاتی با تاکید بر اینکه هنوز گام‌های زیادی برای رسیدن به ایده آل وجود دارد افزود: افق پیش روی شبکه قرآن و معارف سیما نیز این‌طور است که در حوزه فعالیت‌های مجازی باید پررنگ‌تر باشیم در حالی که سایت شبکه قرآن در کل شبکه‌ها رتبه برتر را به دست آورده، اما باید بسته‌های قرآنی را در حوزه مجازی افزایش دهیم و می‌دانیم که سهممان در کل حوزه رسانه‌های مجازی کشور کم است و باید در زمینه مجازی توسعه پیداکنیم.

کد خبر 4617671

منبع: مهر

کلیدواژه: فعالیت های قرآنی قرآن ماه مبارك رمضان شبکه قرآن و معارف سیما سازمان صداوسیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۶۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ روستای دشتستان میزبان جشنواره ملی رضوی + تصویر

اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره دشتستان استان بوشهر با میزبانی اهالی شش روستای دشتستان برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از روستای سرکره دشتستان، آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی شامگاه پنجشنبه در روستای سرکره استان بوشهر برگزار شد و ساکنین 6 روستای دشتستان ضمن پذیرایی از میهمانان، خانه‌هایشان را با تمام تجهیزات در اختیار این شرکت‌کنندگان در این رویداد قرار دادند.

آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره استان بوشهر در بخش‌های «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستایی» در روستای سرکره دشتستان با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام در آیین اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه رویکرد جشنواره فرهنگی هنری رضوی مردمی‌سازی و با مشارکت مردم دانست و اظهار داشت: آشنایی بیشتر جوانان و نوجوانان با فرهنگ رضوی از اهداف مهم برگزاری جشنواره‌های رضوی در روستاها است.

فرهاد قائمیان با قدردانی از مردم روستای سرکره دشتستان در میزبانی از هنرمندان این جشنواره گفت: سیره رضوی در استان بوشهر به ویژه در روستاهای این استان ترویج دارد به‌گونه‌ای که مردم روستای سرکره دشتستان به‌عنوان میزبان جشنواره روستایی و عشایری رضوی از میهمانان در بخش‌های مختلف اسکان، پذیرایی و خدمات‌رسانی استقبال کردند.

وی رشد کمی و کیفی تهیه و تولید آثار در ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در این جشنواره در سه حوزه «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستا از استان‌های، خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر 50 هنرمند با ارائه آثار خود شرکت کردند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) اضافه کرد: 1500 اثر به این جشنواره عرضه شد که در بخش‌های مختلف با رای داوران برترین‌ها انتخاب و تجلیل شدند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر هم با قدردانی از مردم روستای سره دشتستان در میزبانی از برگزاری آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی اضافه کرد: 6 روستای همجوار این روستا پذیرای میهمانان و شرکت‌کنندگان در این جشنواره بودند و با تلاش خود خدمات لازم را ارائه کردند.

عبدالرحیم افروغ با بیان اینکه ولایت‌مدار و عشق به ائمه طهارت علیه‌السلام در مردم استان بوشهر نهادینه است گفت: استان بوشهر توجه ویژه‌ای به فرهنگ و سیره ائمه طهارت علیه‌السلام دارند و خدمات کردن در این مسیر مایه افتخار خود می‌دانند.

وی ادامه داد: این شکوه و عظمت، این تجمع اصحاب حق که با پرچم برافراشته اسلام امروز در مقطع انقلاب اسلامی در سرزمین ایران به اهتزاز درآمده و امروز نشانه‌های آن را در سراسر عالم می‌بینیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر خاطر نشان ساخت: امروز فرهیختگان دنیا در دانشگاه‌های بزرگ آمریکا و دیگر کشورها، گوشه‌ای و ذره‌ای از تفکر و اندیشه متعالی شما را به رخ تمام بدخواهان اندیشه لیبرالیسم می‌کشند در این زمینه بر خودمان می‌بالیم و افتخار می‌کنیم که اگر وجودمان را بند بند بکنند، هر بند آن فریاد نام علی بن موسی الرضا (ع) خواهد بود.

در این آیین از برترین‌ها در بخش‌های عکاسان آزاد، عکاسان روستایی رضوی، پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی، مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی، پیشکسوت نغمه خوان، مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری تجلیل شد.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • مجموعه های تلویزیونی جدید رسانه ملی
  • خبر‌های رسانه - ۱۵ اردیبهشت
  • برگزاری آیین چهارپایه خوانی در روستای ده زیار کرمان
  • فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است
  • ۶ روستای دشتستان میزبان جشنواره ملی رضوی + تصویر
  • خراسان رضوی میزبان آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن است
  • ویژه برنامه‌های شهادت امام جعفر صادق (ع) از شبکه قرآن
  • خبر‌های رسانه - ۱۳ اردیبهشت
  • رسانه، سلاح اصلی در جنگ فرهنگ‌ها، ایدئولوژی‌ها و جهان‌بینی‌هاست
  • صدا و سیما، خط مقدم جهاد تبیین است