Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-04@14:52:46 GMT

گسترش فعالیت‌های به‌پخش در حوزه مسئولیت اجتماعی

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۹۶۸۲۲

گسترش فعالیت‌های به‌پخش در حوزه مسئولیت اجتماعی

مدیرعامل شرکت به‌پخش از فعالیت این شرکت در حوزه مسئولیت‌های خیرخواهانه و تهیه اقلام مورد نیاز برخی خانواده‌های محروم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت به‌پخش، مجید محسنی مجد در این رابطه توضیح داد: همانگونه که مستحضرید و طبق تعاریف، مسئولیت اجتماعی شرکتی، مجموعه وظایف و تعهداتی است که شرکت بایستی در جهت حفظ، مراقبت و کمک به جامعه‌ای که در آن فعالیت می‌کند، انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارت ساده‌تر شرکت‌ها نسبت به فضا و جامعه‌ای که در آن فعالیت می‌کنند، باید احساس مسئولیت کرده و در این راستا تلاش‌هایی را انجام دهند.

وی ادامه داد: در همین راستا می‌توان به فعالیت‌هایی در حوزه محیط زیست، مسئولیت اخلاقی و مسئولیت‌های خیرخواهانه اشاره کرد که به سبب روحیاتی که ما ایرانیان داریم، هر کدام از این مسئولیت‌ها را به شکلی درست و دقیق انجام می‌دهند. کما اینکه در مواقع خطر یا وقوع حوادثی نظیر سیل و زلزله، مردم ما حضور فعالی در عرصه کمک رسانی دارند.

مدیرعامل شرکت به‌پخش، با بیان اینکه این شرکت، با همکاری پرسنل کوشا و خیر خود، افتخار این را داشته که تا امروز به مسئولیت‌های خیرخواهانه پرداخته و کمک به محرومین و نیازمندان را یکی از دغدغه‌های اصلی خود و اهداف شرکت قرار داده است، اظهار کرد: از این رو سعی شده با تهیه بسته‌هایی از اقلام مورد نیاز خانوارها، نقش خود را در عرصه خیرخواهانه مسئولیت اجتماعی به خوبی ایفا کرده و ضمن نشاندن لبخند امید بر لبان این خانواده‌های عزیز، میزان مشارکت پرسنل شرکت را در این امر، بالا ببرد.
محسنی مجد خاطرنشان کرد: در جریان وقوع زلزله در سرپل ذهاب، شرکت به‌پخش جزو اولین گروه‌هایی بود که آمادگی خود را برای اعزام کمک‌های مورد نیاز منطقه، اعلام کرد و همراه با سایر ارگان‌ها در امر کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان فعال بود.

وی اضافه کرد: جدای از این اقدامات و تهیه اقلام برای خانواده‌های نیازمند، حضور پرسنل شرکت در طرح «محسنین» کمیته امداد امام خمینی(ره) است که همزمان با هفته احسان و نیکوکاری در ساختمان شرکت برگزار شد و مورد استقبال کارکنان قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت به‌پخش، در پایان با بیان اینکه نوع دوستی و کمک به نیازمندان، همواره باید به یک فرهنگ در جامعه تبدیل شود، تصریح کرد: امیدوارم با همیاری و همدلی خانواده بزرگ به‌پخش، در روزهای پایانی سال و در سال جدید، بتوانیم مسیری را که در آن هستیم طی کنیم و در راستای فرهنگ سازی این امر خداپسندانه، الگویی برای سایر شرکت‌هایی که می‌توانند با ما همراه شوند، باشیم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شرکت به پخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۶۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،  مهدی اسحاقی معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در جلسه ساماندهی تور‌های داخلی و خارجی مازندران که در سالن اجتماعات اداره‌کل برگزار شد با بیان اینکه مازندران با توجه به قابلیت‌های فراوان گردشگری هر سال مورد استقبال گردشگران داخلی و خارجی زیادی قرار می‌گیرد، گفت: رشد تور‌های داخلی به شمال کشور و استان مازندران بسیار است و با توجه به فصل بهار و تابستان خیلی‌ها تمایل به سفر با تور‌های گردشگری دارند که باید برنامه‌ریزی‌های مطلوب صورت گیرد.

او با اشاره به معضل فعالیت تور‌های غیر مجاز، افزود: متاسفانه تور‌های بدون مجوز گردشگری با تبلیغات و ارسال عکس و ویدئو در فضا‌های مجازی برای جذب گردشگر فعالیت می‌کنند که موجب مشکلات بسیار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اعلام اینکه اگر اتفاق یا مشکلی در تور‌های بدون مجوز گردشگری بیفتد هیچ فردی پاسخگو نیست، افزود: با ساماندهی تور‌های بدون مجوز می‌توان شاهد ناهنجاری‌های اجتماعی، رعایت شئونات اسلامی و حجاب و عفاف باشیم.

اسحاقی با اشاره به فعالیت ۱۹۵ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری و صدور مجوز ۱۱ دفتر گردشگری سلامت در مازندران، گفت: بیشترین دفاتر مسافرتی و گردشگری در شهر‌های ساری، بابل، قائم‌شهر و آمل قرار دارد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۷ پروانه بهره‌برداری دفاتر مسافرتی و گردشگری صادر و ۱۴ پروانه بهره‌برداری در استان لغو شد، ادامه داد: ۹ متقاضی جدید برای دفاتر مسافرتی گردشگری در استان درخواست داده‌اند.

او مهمترین وظیفه دفاتر مسافرتی و گردشگری را تهیه بلیط و برگزاری تور‌های گردشگری داخلی و خارجی و همچنین تهیه روادید عنوان کرد.

اسحاقی تعداد راهنمایان‌تور در استان را ۲۴۰ نفر برشمرد و افزود: از این تعدادد۱۴۴ نفر عضو انجمن حرفه‌ای راهنمایان گردشگری هستند.

دیگر خبرها

  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • گسترش فعالیت هیات های آزادگان تهران به سمت خودباوری
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • گسترش اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • مسئولیت علم در کلاس امام صادق(ع)