Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمدرضا موسوی خواه مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز گفت: سالیان سال است که شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان همکاری مستمر دارد تا جاییکه توانسته طرح‌های پژوهشی مناسبی در جهت استفاده بهینه و حمایت از آن‌ها به ثمر بنشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌توان گفت اکثر طرح‌های پژوهشی صنعتی‌سازی شده است.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌ نفتی ایران اظهار کرد: ما با تمام دانشگاه‌های آزاد و دولتی کشور قراردادهایی را به صورت دو جانبه انجام می‌دهیم و بسته به یک دانشگاه خاص نیست. در همین راستا کارهای پژوهشی مناسبی با دانشگاه‌ها انجام داده‌ایم.

او تصریح کرد: هم اکنون روی استحصال لجن های نفتی مخازن و چند فازی کردن فرآورده استحصال شده و بیوشیمی، فعالیت‌هایی را انجام داده‌ایم که با اجرای آن بازیافت و تصفیه لجن های نفتی، آلودگی‌های فیزیکی، زیست محیطی و بیولوژیک به حداقل می‌رسد و از ورود فلزهای سنگین، مواد نفتی به دریا جلوگیری می شود.

موسوی‌خواه به روند استحصال مواد نفتی از لجن های کف مخازن نفتی اشاره کرد و گفت: همه ضایعات موجود در مواد نفتی به وسیله واحد پساب پالایشگاه جمع آوری و لجن های موجود در این مواد به وسیله دستگاه‌های لجن خشک‌کن به شکل مایع و جامد از یکدیگر تفکیک می‌شوند.

او ادامه داد: با استفاده از این روش آلودگی‌های زیست محیطی ازبین می‌رود؛ بنابراین آنچه در این طرح مد نظر قرار گرفته است کاهش میزان لجن در نفت و برگشت آن به چرخه پالایشگاه و همچنین جداکردن آب در حد ممکن و انتقال به تصفیه خانه پساب صنعتی است. در این روش هیچگونه دور ریزی که بهواسطه هیدروکربورها برای محیط زیست مضر باشد، وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی ایران افزود: همچنین در کنار این طرح روی جمع آوری بخارات بنزین ( طرح کهاب) کار خواهیم کرد.

402

آلودگی زیست محیطی پخش فرآورده نفتی دانشگاه دانش بنیان پژوهش بازیافت

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۸۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود

به گزارش صدای ایران از ایسنا،مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا اعلام کرد که به زودی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.

مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودرو‌های نوشماره و چه خودرو‌های دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.

وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی‌های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می‌شود.

هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.

دیگر خبرها

  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود